Drømme

Drømme Anne Hjort

NYT: Podcast fra en af vores drømmegrupper

Journalist Anne-Katrine Bondo tager os med ind i drømmenes univers i en reportage fra en af mine og Lisa Dahlagers drømmegrupper. Du kan høre den her!

Kurser i drømme – og drømme i terapi

Drømme handler om det, der er vigtigt for os og er så at sige online på vores ubevidste intelligens. Men drømme taler i et sprog, det kan være svært at forstå. I terapien udfolder vi sammen drømmens betydning i en kreativ proces. Det sker gennem samtale, associationer og tegning. Og det er ikke nødvendigt at kunne tegne! Jeg kan tilbyde dig et forløb, hvor vi har særligt fokus på dine drømme. Jeg tilbyder desuden kurser i mindre grupper med meditation og drømme.

DRØMMEGRUPPER EFTERÅR 2022 – Drømmedage i Humlebæk og Drømmeaftner i København

For dig der gerne vil arbejde med dine drømme i et dybtgående forløb og få viden om drømmenes mange dimensioner og funktion i vores liv. At beskæftige sig med sine drømme er en måde at lære sig selv bedre at kende, at blive mere klar på sin retning i livet og finde kreative måder til at løse hverdagens udfordringer. Arbejder du selv med klienter kan kurset give dig inspiration til at bruge drømmearbejdet i dit arbejde. I løbet af dagen arbejder vi med meditation, kropsøvelser, fantasirejse og tegning – og du behøver ikke at kunne tegne! Har du svært ved at huske dine drømme, vil du formentlig blive bedre til det – og ellers er det muligt og ligeså givende at arbejde med et tema, som er aktuelt for dig. LÆS MERE HER:

Grp 1: Lørdage/søndage: kl. 10-17. Underviser: Anne Hjort. Pris: 3.200 kr. for fire dage.

Grp 2: Onsdage: kl. 10-17. Underviser Anne Hjort. Pris: 3.200 for fire dage.

Grp 3: Lørdage/søndage: kl. 10-17. Anne Hjort og Lisa Dahlager. Pris 2.700 kr. for tre dage.

Sted: Skovvej 17, 3050 Humlebæk. I rolige omgivelser tæt på skov og strand.

Grp 4: Torsdage: kl. 18.45-22.15. Anne Hjort og Lisa Dahlager. Pris: 1.800 kr. for tre aftner.

Sted: Kroghsgade 1, 2100 Kbh Ø.

Vi starter til september, datoer fastlægges i samarbejde med deltagerne.

Tilmelding senest 1. juni: Anne Hjort: m: 28319908, mail: ah@innerstudio.dk.