DRØMME

Vil du lære at huske og bruge dine drømme?

Synes du også, at drømme er fantastiske, fascinerende, underlige og af og til skræmmende? Oplever du, at den samme drøm gentager sig igen og igen – eller har du tværtimod kun en vag fornemmelse af, at du overhovedet har drømt? Og undrer du dig over meningen med det hele?

Drømme beskæftiger sig ikke med bagateller, sagde Freud. De handler om det, der er vigtigt for os. Men drømme taler i et originalt og kreativt sprog, som det kan være svært at afkode med vores normale logiske tænkemåde. De er talerør for vores ubevidste intelligens, der rummer en langt større viden, end vi er klar over. Når du beskæftiger dig med dine drømme, lærer du derfor dig selv bedre at kende, bliver mere klar på din retning i livet og finder kreative måder at løse hverdagens udfordringer.

I terapien udfolder vi sammen drømmens betydning i en kreativ proces. Det sker gennem samtale, associationer og tegning. Og det er ikke nødvendigt at kunne tegne! Jeg kan tilbyde dig et individuelt forløb, hvor vi har særligt fokus på dine drømme. Jeg tilbyder desuden kurser i mindre grupper med meditation og drømme.

Drømmedage er dage, hvor du arbejder med dine egne drømme i en lille gruppe i et dybtgående og inspirerende forløb, hvor du får viden om drømmenes mange dimensioner og funktion i vores liv. Du vil opdage, at dine drømme kan give dig vejledning og kreativt input, som du ikke havde drømt om.

Drømmedage er dage, hvor vi sammen udfolder drømmenes betydning i en kreativ proces. I løbet af dagen arbejder vi blandt andet med meditation, kropsøvelser, fantasirejse og tegning – og du behøver ikke at kunne tegne! Undervejs vil du formodentlig blive bedre til at huske dine drømme, og ellers er det også muligt og ligeså givende at arbejde med et tema, som er aktuelt for dig.

Podcast fra en drømmegruppe

Journalist Anne-Katrine Bondo tager os med ind i drømmenes univers i en reportage fra en af mine og Lisa Dahlagers drømmegrupper. Du kan høre den her!

DRØMMEGRUPPER

Herunder kan du se de drømmeforløb, jeg tilbyder fra september 2023. Klik på de enkelte drømmegrupper herunder.

Drømmegruppe 1: Weekender i Humlebæk

Lørdage/søndage: kl. 10-17. (Datoer aftales i samarbejde med deltagerne).
Underviser: Anne Hjort.

Pris: 3.200 for fire dage.

Sted: Humlebæk i rolige omgivelser tæt på skov og strand.

Tilmelding senest 15. juni: Anne Hjort: m: 28319908, mail: ah@innerstudio.dk.

 

Drømmegruppe 2: Onsdage på Frederiksberg eller i Humlebæk

Onsdage: kl. 10-17. Datoer aftales i samarbejde med deltagerne).
Underviser: Anne Hjort.

Pris: 3.200 for fire dage.

Sted: Tilbydes både centralt på Frederiksberg og i Humlebæk i rolige omgivelser tæt på skov og strand.

Tilmelding senest 15. juni: Anne Hjort: m: 28319908, mail: ah@innerstudio.dk.

Drømmegruppe 3: Weekender i Humlebæk, m Lisa Dahlager

Lørdage/søndage: kl. 10-17. (Datoer aftales i samarbejde med deltagerne).
Undervisere: Anne Hjort og Lisa Dahlager.

Pris: 2.700 kr. for tre dage.

Sted: Humlebæk i rolige omgivelser tæt på skov og strand.

Tilmelding senest 15. juni 2023: Anne Hjort: m: 28319908, mail: ah@innerstudio.dk.

Drømmegruppe 4: Torsdage aftner i København, m Lisa Dahlager

Torsdage: kl. 18.00-21.30. (Datoer aftales i samarbejde med deltagerne).
Undervisere: Anne Hjort og Lisa Dahlager.

Pris: 1.800 kr. for tre aftner.

Sted: København Ø, tæt ved Søerne.

Tilmelding senest 15 juni 2023: Anne Hjort: m: 28319908, mail: ah@innerstudio.dk.

Udtalelser fra tidligere klienter

|

Bettina

Hvis jeg skal sige tre ord om, hvad dagene har givet mig, er det indsigt, nærvær og fordybelse – og den åbenhed, rummelighed og tryghed der er i gruppen har givet mig rigtig meget.”

|

Tina

I drømmegruppen har jeg mødt stor faglig kompetence og viden hos terapeuterne. På en fin, nænsom og meget givende måde har de fået mig til at se og forstå den rigdom og kreativitet, som min drømmeverden rummer. Møderne i gruppen opleves meget inspirerende og jeg går altid derfra beriget.”

|

Mirjam

Drømmegruppen har for mig været en lille oase – et sted at stoppe op i en travl hverdag – og hvor jeg fik tænkt over, hvad der egentlig giver mening og hvad jeg vil forsøge at gøre mere og mindre af i mit liv.”